- 4 kuřecí filátka (plátky)
- 3 polévkové lžíce balkánského sýra v kostkách
- 4 kousky chřestu
- sůl a mletý pepř
- Bylinková marináda
- Tomatová Salsa
Připravíme si Bylinkovou marinádu a Tomatovou Salsu.
3 kuřecí plátky naklepeme asi na 1/2 cm, čtvrtý nakrájíme na 4 proužky a vše dáme marinovat do bylinkové marinády na 1 hodinu, když máme čas marinujeme déle. Marinované plátky vyjmeme, rozdrolíme ne ně balkánský sýr, osolíme a opepříme. Z tomatové salsy vybereme pár kousků rajčat a poklademe je na plátky. Plátky zavineme a sepneme párátky. Závitky opečeme na pánvi a pak je dáme na 20 minut péci do trouby při 200°C. Dolní konce chřestů oloupeme a chřesty ovineme proužky kuřecího masa, které zajistíme párátky. Na pánvi pečeme do růžova. Podáváme s tomatovou salsou. Jako přílohu podáváme brambory pečené na bylinkovém másle.
Zdroj: Informační kancelář pro vejce a bílé maso-Norsko
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.