Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Pikantela

Pikantela

26.11.2005 - Redakce Babinet

  • maso z krůtího trupu
  • 1 plátek špeku
  • sůl
  • pepř
  • 2 cibule
  • 3 zelené papriky
  • 2 rajčata
  • 1 lžíce ostrého kečupu
  • 1 feferonka
  • masový vývar
1 cibuli nasekáme nadrobno a osmahneme na špeku nakrájeném na tenké proužky. Krůtí maso rozporcované na menší kousky prudce opečeme ze všech stran, osolíme, podlijeme vývarem, okořeníme pepřem a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Papriky zbavíme jadérek a nakrájíme na nudličky, rajčata na osminky, feferonku nasekáme na drobno. Vše přimícháme k masu a dusíme. Před dovařením přilijeme ostrý kečup a přidáme na kolečka nakrájenou druhou cibuli.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz