- Kuřecí filety a olej na smažení
- Sladkokyselá marináda
- 1/2 papriky
- 1/3 cukety
- brokolice
- 3-4 chřesty
- 1/4 fenyklu
- 1 mrkev
- 1/2 cibule
Kuřecí maso nakrájíme na proužky a marinujeme je do druhého dne. Pak maso orestujeme v pánvi wok, nebo v pánvi s vysokými okraji doměkka. Maso vyjmeme a ve stejné pánvi orestujeme zeleninu. Vložíme maso zpět a ještě několik minut prohřejeme. Podáváme s čínskými nudlemi, kuskusem (arabská příloha z pšeničné krupice) nebo s rýží. Sladká chilli omáčka chutná k pokrmu znamenitě. Zdroj: Informační kancelář pro vejce a bílé maso-Norsko
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.