Kuřecí thajská miska s chilli polevou
26.11.2005 - Redakce Babinet
- 1 lžíce oleje
- 85 g mletého kuřecího masa
- 2 nasekané stroužky česneku
- 1/2 nasekané červené chilli papričky
- 2 jarní cibulky nakrájené na kostičky
- 1 lžička medu
- 1 hrst nasekaného salátu
- 1 velký list salátu
Na polevu:
- šťáva z 1 limety
- 1 lžička medu
- trocha sójové omáčky
- 1/2 nasekané červené chilli papričky
Kuře osmahněte na rozehřátém oleji. Vmíchejte chilli a cibuli, ještě osmahněte a pak okořeňte. Na malé pánvičce smažte ingredience na polevu asi 2 minuty. Pak vmíchejte med do kuřete a vařte minutu. Na konec přimíchejte ke kuřeti nasekaný salát. Směs servírujte v listu salátu politou chilli polevou.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.