3/4 kg kozího masa, 1/2 kg hovězího masa, 2 plechovky zelených fazolek, 1 menší cibule nakrájená na kostičky, 1 hovězí bujón, na špičku nože mletý hřebíček, 3 velké lžíce oleje 5 malých brambor, 1 lžíce rajského protlaku, 1 stroužek česneku Kousky masa vložíme jeden den předem do vody, aby se zmírnila slanost masa. Vodu vyměníme 2-3x a poté maso dáme do velkého hrnce společně s nakrájenou cibulí, rajským protlakem a olejem. Vaříme kolem půl hodiny, dle potřeby přidáme vodu a postupně do hrnce přidáme zeleninu, koření, brambory a vaříme do změknutí. Občas mícháme. Podáváme s rýží.
Dušené maso se zelenými fazolkami
Další recepty
-
Grilovaný chléb s pikantní sýrovou pomazánkou
Sýr feta 500 g. Plnotučné mléko 50 ml. Jogurt bílý 100 g. Olivový olej 100 ml. Pálivá paprika 1 ks (cca 20 g.) ...
-
Infinit otevřel restauraci Sezio v provensálském stylu
Síť relaxačních center Infinit otevřela na Praze 9 ve Sportcentru Step novou restauraci Sezio. Posláním Sezio restaurant je poskytovat...
-
Kuchaři a cukráři představí svůj um na soutěži Gastro Hradec
Šanci prohlédnout si nejrůznější výrobky kuchařů a cukrářů budou mít ve čtvrtek návštěvníci Kongresového centra Aldis v Hradci Králové, kde...
-
Sýry jsou tím správným výběrem pro chvilky odpočinku
Řada SPECIALITY Krále Sýrů nabízí výjimečné, chuťově vytříbené sýry, Král Sýrů Hermadur, Král Sýrů Charakter a Král Sýrů Kozí. Tyto lahodné...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.