Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Vejce Delhi

Vejce Delhi

30.3.2006 - Redakce Babinet

  • 6 vejce
  • 300 g drůbežích jater
  • 3 lžíce másla
  • 5 stroužků česneku
  • 1/4 lžičky kari
  • 1/3 šálku smetany
  • petrželka
  • sůl
Na másle zpěníme na plátky nakrájený česnek a pak přidáme na malé kousky pokrájená játra. Opečeme ze všech stran. Ušleháme vejce, smetanu, sůl, kari a přelijeme játra. Necháme ztuhnout pod pokličkou. Podáváme teplé s bílým chlebem.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.