- 500 g jater
- 3 cibule
- 6 stroužků česneku
- 2 feferonky
- 250 g rajčat
- 60 g másla
- 2 lžíce jogurtu
- 1 lžička kari
- 1 lžička horkého koření
- 1 lžička chilli nebo pálivé papriky
- 1/2 lžičky mletého zázvoru
- 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku
- 1/2 lžičky tlučeného kmínu
- sůl
Játra nakrájíme na kousky. Nasekáme cibuli a nakrájíme rajčata a osmažíme je na másle. Pak přidáme utřený česnek, nadrobno nakrájená játra. Asi po pěti minutách dodáme jogurt a ostatní koření a ještě chvíli necháme probublávat. Pak mírně podlejeme a dusíme doměkka. Nakonec osolíme.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.