- 250 g těstovin tagliatelle
- 3 kusy chřestu - oloupané a nakrájené na kousky
- 2 lžíce olivového oleje
- svazek natě petrželky
- 1 lžička chilli prášku
- šťáva z 1 citronu
- kůra z 1 pomeranče
- 1 rozetřený stroužek česneku
Těstoviny tagliatelle uvařte ve vroucí vodě "al dente". Chřest vložte také do vroucí vody a vařte 2-3 minuty. Pak jej z vody vyjměte. Uvařené těstoviny dejte do mísy, přidejte olivový olej, nasekanou petrželku, chilli, šťávu z citronu, pomerančovou kůru, česnek a dobře promíchejte. Nakonec přidejte chřest, promíchejte a podávejte.
Nevíte co je vařit "al dente"? Přečtěte si naše POJEDNÁNÍ O TĚSTOVINÁCH.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.