Pro 4 osoby • Příprava 40 min
- 140 g rýže pestrobarevná Albert Bio
- 6 velkých paprik Albert Quality
- olej 270 g taco sauce AQ
- 200 g kuřecích prsou AQ uvařených, nakrájených na kousky
- 200 g červených fazolí AQ
- 40 g strouhaného eidamu 30% AQ
- 20 g čerstvého koriandru
- limetka k podávání, sůl Naloupaná avokáda podélně rozkrojte, odstraňte pecku, vyškrábejte dužinu a v misce smíchejte s citrónovou štávou. Směs rozmačkejte vydličkou či rozmixujte na hladký krém, smíchejte s ostatními surovinami a dle chuti osolte a opepřete. Rýži uvařte doměkka, troubu předehřejte na 220 °C, paprikám uřízněte čepičky a vyndejte z nich semínka. Papriky naolejujte a nechte péct dvanáct minut. Rýži smíchejte se salsou, kuřetem, fazolemi, sýrem a koriandrem a směs dosolte podle chuti. Pak ji napěchujte do paprik, přikryjte čepičkami a nechte ještě deset minut péct. Na talíři pokapejte limetkovou šťávou. Nutriční hodnoty na osobu: 1159 kJ • 4 g tuku • 21 g bílkovin • 40 g sacharidů
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.