Salsa Verde
4.4.2006 - Redakce Babinet
- 2 čerstvé zelené chilli papričky - zbavené semen a nakrájené
- 8 nahrubo nakrájených jarních cibulek
- 2 nakrájené stroužky česneku
- 1 svazek petrželky
- nastrouhaná kůra z 1 limetky
- šťáva z 1 citronu
- 4 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce zelené omáčky tabasco
- sůl a pepř
Zelené chilli papričky, jarní cibulky, česnek a petrželku rozmixujeme, dáme do misky, vmícháme limetovou kůru, limetovou a citronovou šťávu, olivový olej a zelenou omáčku tabasco. Podle chuti osolíme, opepříme, přikryjeme potravinovou folií a uložíme do chladničky.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.