Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Znojemská omáčka

Znojemská omáčka

16.3.2006 - Redakce Babinet

  • 400 ml bešamelové omáčky
  • 4 ks sterilovaných okurek
  • sůl
  • máslo
  • mletý pepř
  • citronová šťáva
Okurky nakrájíme na kostičky a jemně osmahneme na másle. Pak je vmícháme do připravené bešamelové omáčky, osolíme, opepříme a přidáme trochu citronové šťávy (nebo ocet) a špetku cukru. Omáčka by měla být nakyslá. Hodí se nejlépe k vařenému hovězímu masu.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.