- těstoviny tagliatelle (široké nudle)
- 1 nožička Dunajské klobásy (nebo jakou máte rádi)
- 2 bílé papriky
- 200 g sýra cottage
- 1 dcl mléka
- 5 cherry rajčátek
- lžička olivového oleje
- sůl
- pepř
Těstoviny tagliatelle uvařte dle návodu na obalu, tak aby byly "al dente" (na zkus), vaří se obvykle kolem šesti minut.
Na teflonové pánvi rozehřejte olivový olej, na kterém osmahněte po dobu osmi minut na kolečka nakrájenou klobásu, přidejte nakrájenou papriku, asi 5 minut poduste a zalijte mlékem. Duste dalších 5 minut, osolte, opepřete a přidejte na čtvrtky nakrájená cherry rajčátka a sýr cottage. Prohřejte a sejměte z ohně. Tagliatelle naservírujte na talíř a podávejte přelité jarní omáčkou.
Nevíte co je vařit "al dente"? Přečtěte si naše POJEDNÁNÍ O TĚSTOVINÁCH.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.