Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Tresčí polévka

Tresčí polévka

20.2.2006 - Redakce Babinet

  • 400 g filé
  • 2 cibule
  • 2 brambory
  • 2 lžíce čočky
  • 2 lžíce hrachu
  • 2 lžíce fazolí
  • feferonka
  • bobkový list
  • 1/2 lžičky mletého nového koření
  • 1/2 lžičky čilli nebo pálivé papriky
  • 1/2 lžičky tlučeného kmínu
  • 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku
  • trochu másla na smažení
  • sůl
Rybu nakrájíme na kousky a mírně osolíme. Osmažíme ji na másle po obou stranách zároveň s drobně nakrájenou cibulkou. Pak zalijeme horkou vodou, přidáme nakrájené brambory, přes noc máčené luštěniny a všechny ostatní ingredience. Vaříme doměkka a případně přisolíme nebo dochutíme citrónovou šťávou.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz