Tresčí polévka
20.2.2006 - Redakce Babinet
- 400 g filé
- 2 cibule
- 2 brambory
- 2 lžíce čočky
- 2 lžíce hrachu
- 2 lžíce fazolí
- feferonka
- bobkový list
- 1/2 lžičky mletého nového koření
- 1/2 lžičky čilli nebo pálivé papriky
- 1/2 lžičky tlučeného kmínu
- 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku
- trochu másla na smažení
- sůl
Rybu nakrájíme na kousky a mírně osolíme. Osmažíme ji na másle po obou stranách zároveň s drobně nakrájenou cibulkou. Pak zalijeme horkou vodou, přidáme nakrájené brambory, přes noc máčené luštěniny a všechny ostatní ingredience. Vaříme doměkka a případně přisolíme nebo dochutíme citrónovou šťávou.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.