Přáním každé ženy je být hýčkána, přijímána taková, jaká je, se všemi svými dary i „nezdary“ na cestě životem. Jsou období, kdy se tok této...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Život a vztahy /
Proč si mají ženy dopřát tantrickou masáž..... /
Vaše názory
Proč si mají ženy dopřát tantrickou masáž.....
Další z magazínu
-
Znamení zvěrokruhu a Štědrý den: Býci si užívají vánoční pohodu, Štíři cílí na silné momenty
Štědrý den je pro mnoho lidí nejdůležitějším dnem v roce. Oslavy, tradice, rodinná...
-
Naši předkové nazývali prosinec jako vlčí měsíc či vlčenec
V 16. až 18. století bylo u nás vlků hodně. V letním období žili vlci pospolitě pouze v rámci rodin. V...
-
Znamení zvěrokruhu a působení úplňku: U Lvů zesiluje touha po pozornosti, Berani bývají frustrovaní
Poslední úplněk roku 2024, známý jako Studený úplněk, rozzáří noční oblohu 15....
-
Lidové zvyky a pranostiky spojené se svátkem svaté Lucie
Svatá Lucie se narodila okolo roku 286 v sicilských Syrakusách, v rodině zámožných křesťanů. Světice měla...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Asi by mě nikdy nenapadlo se objednat na erotickou masáž pro ženy, ale můj blízký kamarád to vyřešil za mě, když jsem se mu svěřila, že se nedokážu úplně uvolnit. Koupil mi totiž poukaz na erotickou masáž pro ženy: https://masaze-princess.cz/eroticka-masaz-2/ a byla jsem naprosto unešená a dlouho jsem si tak neodpočinula.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.