Vyrůstala jsem v rodině, kde se na psychiatry a psychology pohlíželo jako na něco, co je jen pro blázny. Náš...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Čtenářské příběhy /
Kvůli partnerovi se u mě začaly probouzet sklony k... /
Vaše názory
Kvůli partnerovi se u mě začaly probouzet sklony k sebepoškozování. Pomůže už asi jen odborník, píše Karin
Další z magazínu
-
Jsem čerstvě po mateřské a bojím se vrátit do práce. Trápí mě pocit, že nebudu zvládat všechno dohromady, píše Leona
Mám dvě děti, se kterými jsem byla hned po sobě na mateřské. Je to tedy pěkná řádka let v...
-
Mám krásnou rodinu, ale ze vztahu s manželem se zcela vytratila intimita i společné chvíle. Manželovi to nevadí, trápí se Eva
Stres je paradoxní nepřítel: nevidíme ho, a přesto dokáže ničit naše vztahy i pohodu. Když se hladina...
-
Manžel se stydí nastoupit léčbu do psychiatrické léčebny a odmítá i psychoterapeuta. Ničí mi to život, píše Eliška
Můj manžel je báječný muž. Jsme spolu opravdu dlouhá léta a tak už se dokonale známe. Jeden druhého...
-
Podrážděnost, zvýšená únava i lenost. Manžel odmítá, že prochází andropauzou a pro mě je to vyčerpávající, píše Eva
Hodně často se mluví o ženské menopauze. Ale že i muži mají svůj přechod neboli andropauzu, se už zmiňuje méně. A...
Nejčtenější články
- Blížící se Hromnice ukončí vánoční období. V tento den byste neměli pomlouvat, klít, tancovat, ani žertovat
- Žvýkání ve společnosti není faux pas. Má to ale svá pravidla, vysvětluje odborník na etiketu
- Přednosti a slabiny astrologického znamení Ryb: Muž v tomto znamení má citlivou duši, žena je silná osobnost
- Poselství hvězd na únor: Berani budou řešit pracovní záležitosti, Vodnář se může těšit na pozitivní zvraty
- Znamení zvěrokruhu a jejich skryté závislosti: Berani hladoví po adrenalinu, Panny se ztrácí v detailech
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.