Jeden z nejdiskrétnějších problémů, který ale trápí mnoho lidí. Zápach z úst má několik příčin a se všemi se dá účinně bojovat. Zatočte s ním a...
Zpět na článekCo může za zápach z úst?
Další z magazínu
-
Příznaky hormonální nerovnováhy: Noční pocení, vynechání menstruace a ochlupení na tváři
Víte, proč vám mohou najednou růst chlupy na hrudi či na zádech? Z jakého důvodu vás trápí...
-
Jak po zimě rozhýbat ztuhlé klouby, radí lékárnice Erika Hrudíková
S příchodem chladného počasí začínají klouby často protestovat – tuhnou, bolí a omezují...
-
Jak připravit pokožku na jaro? Obnovte její přirozenou kožní bariéru
Sluníčko už se hlásí s rostoucí silou. Mnozí z nás to vítají s velkou radostí,...
-
Kyberchondrie: Pozor na nadměrné získávání informací o zdraví a zdravotní péči na internetu
V dnešní digitální době máme všechny informace na dosah ruky. S pomocí internetu tak můžeme...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Těch příčin je opravdu mnohem mnohem více, než tady píšete. Já jsem na svoji nemohla přijít pěkně dlouho, pomohla mi k tomu až tato kniha o zápachu z úst https://www.zapach-z-ust-ebook.cz Moje příčina byla mrtvý zub!
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.