Náš organismus potřebuje ke správnému fungování spoustu vitaminů, minerálů a dalších látek. Mezi ty nejdůležitější patří vitamin C. Jeho...
Zpět na článekProč je důležité míti vitamin C?
Další z magazínu
-
Normální hladina testosteronu je pro zdraví každé ženy klíčová. Ovlivňuje kondici, náladu i plodnost
Lidé si obvykle hormon testosteron spojují s mužským pohlavím, ovšem pravdou je, že se bez něj neobejdou ani...
-
Pokud přibíráte ze stresu, zkuste změnit stravovací návyky
Stres je běžná součást našeho života. Jeho zdrojem může být mnoho podnětů a také závisí na...
-
Velikost porcí, četnost jídel a hlavně pravidelnost je klíčem ke správnému stravování i během Vánoc, říká nutriční terapeutka
Přestože k Vánocům patří mnoho tradičních pochoutek, je důležité si uvědomit, že zdravý přístup k...
-
Estrogen: Hormon, který ovlivňuje ženské tělo, aby bylo zdravé a silné
Estrogeny jsou nejdůležitější ženské hormony. Mají blahodárný vliv na krásu pokožky obličeje a...
Nejčtenější články
- Prosincové akce ve středních Čechách: Těšit se můžete na adventní trhy, výstavy i koncerty
- Adventní program na Zámku Svijany. Na co se můžete těšit
- Kam vyrazit třetí adventní víkend na Vysočině
- Advent na Znojemsku plný vína, tradic a vánočních zážitků
- Chrudimsko: Interaktivní výstavy věnované loutkářství, starokladrubským koním nebo barokním sochám
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Moc pěkný článek. Taky se snažím celoročně celou rodinu zásobovat dostatečným množství zeleniny a ovoce. Máme vlastní zahrádku, takže léto a podzim jsou v pohodě, tam si vystačíme s vlastními zdroji. V zimě je to trošku horší, takže když měli děti nastoupit do školky a školy, rozhodla jsem se sáhnout i po doplňcích stravy, abych jim posílila imunitu, protože jsem se dost bála, aby hlavně starší syn moc nemeškal ve škole. Dlouho jsem vybírala, až jsem se nakonec rozhodla pro Marťánky Imunoforte. Fajn je, že to není žádný chemický guláš, ale naopak obsahují výtažky z šípku a černého bezu. Jsem ráda, že jsem na ně narazila, protože jako doplněk vitamínů, kdy není k dispozici dostatek zdrojů z potravy, se nám osvědčily.
Moringa karibská obsahuje největší množství vitamínů a minerálů ze všech rostlin na světě. Obsah vitamínů, proteinů a minerálů činí z této rostliny úžasný antioxidant. Listy Moringy obsahují vitamíny:B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, také vitaminy A, C, D, E a K, dále obsahuje přes 46 antioxidantů a 92 různých druhů živin jakož i 26 protizánětlivě působících látek a přes 20 aminokyselin.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.