Klesá vám nálada jenom při pomyšlení, že budete muset umýt okna v celém bytě nebo domě? Děsíte se, kolik času vám to zabere a že vás pak budou...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Dům a zahrada /
Novinka: Ruční mytí oken patří minulosti, nyní vám okna... /
Vaše názory
Novinka: Ruční mytí oken patří minulosti, nyní vám okna vyčistí robot!
Další z magazínu
-
Zahradní trend pro rok 2025: Život v pomalém tempu
Ve světě, který může být někdy hektický, roste naše potřeba pocitu klidu a stability. Slow Life, česky Život v...
-
Kvalitní domácí přírodní balzám na rty. Pojďme si ho vyrobit
Nastává ten správný čas, abychom se pomalu začali preventivně připravovat na některá podzimní a...
-
Malý balkon, záplava barev: Využijte posledních slunečných dnů k sázení cibulovin
Chcete si vytvořit barevné a voňavé místo? I na balkoně nebo terase můžete dosáhnout úžasného efektu....
-
Zrcadlo v koupelně: Odráží nejen vaši tvář, ale i smysl pro design
Zrcadlo je nedílnou součástí každé koupelny a jeho výběr může výrazně ovlivnit atmosféru a...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a vyrovnávání se se selháváním: Někteří se zvednou, jiní se skrývají a další se občas poučí
- Moudrý dub nebo topol. Který strom je spojen s vaším znamením zvěrokruhu
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
- Listopadový horoskop: Býci mohou přenastavit hodnoty, Raci se zaměří na svůj vnitřní svět a Berani si zafilozofují
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Nechápu, jak si hobota může někdo pochvalovat! Už jen deduktivně lze usoudit, jak bude efektivni a jak se postará díky své ergonomice o rohy oken a jak bez navigačního modulu nevynechá žádné místo na okně. Už jen proto jsem si koupil mnohem více revoluční technologickou novinku Windoro, kde se přímo specializují na autonomní stroje na mytí oken. www.windoro-robot.cz
Já jsem si ho koupila před pár měsíci a jsem s ním naprosto spokojená! Taky jsem pochybovala o tom, že to vyčistí i rohy, ale opravdu to vyčistí celé okno důkladně a rohy taky a super je ten ovladač, kterým můžu robota nasměrovat na dané místo, kde se mi to nezdá ještě úplně ok. Nenáviděla jsem mytí oken, takže todle pro mě je řešení se kterým jsem nadmíru spokojená. Moc fajn věc.
To zní hodně zajímavě. Přemýšlím o koupi, protože mytí oken teda rozhodně není oblíbená činnost. Jen jestli to myje opravdu důkladně všechno.
já jsem tomu taky úplně nevěřila, že by to umylo důkladně, ale myje. Takže určitě doporučuji.
Asi to zkusím, nevyužila bych to jen ja u nás doma, ale i naši, co bydlí kousek.
Asi to zkusím, nevyužila bych to jen ja u nás doma, ale i naši, co bydlí kousek.
Konečně něco takového je k dostání! To si určitě koupim. Máme u nás na statku velká okna, a todle by na to bylo super. Tak snad to teda splnuje vše, co se tam píše.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.