Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Prosinec bývá pro zvířecí mazlíčky náročný měsíc. Ať už to jsou davy v ulicích,...
Vánoce jsou časem pospolitosti a útulného domova. Když je stromeček vztyčený a vánoční světla...
Štědrovečerní tabule patří společně s vánočním stromečkem k těm nejdůležitějším symbolům...
Pokud jste zastánci řezaného stromku s vůní jehličí, probereme pár rad, jak ho udržet krásný a...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.