Ať jste gurmány v pravém slova smyslu nebo si jen rádi dopřejete dobré jídlo a pití, jistě vám přijdou vhod pivní speciality Master. Vychutnat si je můžete ve třech lahodných variantách, které potěší vaše smysly a podtrhnou labužnické zážitky. Nejvíce je oceníte v kombinaci s tradiční českou kuchyní, kde doplní širokou škálu gastronomické palety chutí.
Pivní speciality Master jsou výjimečné lahodnou hořkostí snoubící se s karamelovou sladkostí. Kombinace světlého, karamelového a bavorského sladu vytváří u piv Master originální plnou chuť, která se tolik liší od jiných piv. Vychutnat si je můžete hned ve třech variantách – Master Polotmavý 13°, Master Tmavý 18° a Master Zlatý 15°. Každý Master je jiný, každý je však osobitý a jedinečný. Díky originálním chuťovým vlastnostem jsou skvělým doplňkem vysoké gastronomie, v níž si spravedlivě rozdělily své úlohy. Ptáte se jak?
Jiskřivě zlatavá pivní specialita Master Zlatý 15° překvapí výraznou hořkostí a plnou, vyváženou chutí. Jako nejhořčí pivo na trhu jedinečně naladí chuťové pohárky před každou hostinou, a hodí se tedy jako aperitiv. Ideální teplota pro servírování Mastera Zlatý je 8 – 10°C. Smočte své rty v této novince letošního roku a cesta za objevováním překvapivých gastronomických spojení může začít.
Ke zvýraznění samotného jídla gurmánští experti doporučují Master Polotmavý 13°. Jeho hořkost je harmonicky sladěna s karamelovými slady, které udělují pivu nejen velmi osobitou vůni a chuť, ale i jantarovou barvu. Master Polotmavý 13° nejlépe doplní červené maso a steaky a dovolí vyniknout jejich šťavnatosti a jemnosti. Oceníte ho ale také u všech ostatních pokrmů, neboť podtrhne jednotlivé detaily a umocní dojem z celého jídla. Master Polotmavý 13° nejlépe chutná vychlazený na 9–10 °C.
Vrchol celé hostiny pak představuje digestiv s krémovou pěnou a neprostupně tmavou barvou v podobě Masteru Tmavý 18°. Překvapivě lehká a výjimečně plná karamelová chuť pohladí na jazyku a stane se lahodnou tečkou za chvílemi strávenými v příjemné společnosti. Master Tmavý 18° nejvíce vynikne při teplotě 10–12 °C.
Pivní speciality Master si tak můžete vychutnat při jakékoli příležitosti, kdy chcete na okamžik zastavit čas a dopřát si chvíle pohody se svými blízkými. Už jste vyzkoušeli třeba pečenou kančí kýtu s bylinkami, sabayonem z polotmavé varianty Mastera? Nebo dušenou roštěnou na pivě Master se špekovými knedlíky? Vyzkoušejte naše recepty, které jsou kořeněné špetkou tajemství z piv Master.
Tak na zdraví a dobrou chuť!
Pivní speciality Master, to je gurmánský zážitek pro každého
Další z magazínu
-
Vánoční večírky jsou za dveřmi. Jak předejít zbytečným faux pas
ilustrační foto / Freepik Konec roku a s ním i čas firemních vánočních večírků se skutečně...
-
Zimní barvy, které budou v módě: Jak nosit teplé odstíny
Červená je barvou, která nikdy nevyjde z módy / foto Freepik I v zimních měsících můžeme...
-
S minisukněmi se s příchodem chladných dnů rozhodně nemusíte loučit
nošení minisukní na podzim a v zimě / foto Freepik Zatímco v létě dáváme přednost...
-
Móda pro ženy ve znamení Střelce: Jaké oblečení by nemělo během letošní zimy chybět v šatníku
Zimní móda pro ženy ve znamení Střelce / foto Freepik Ženy narozené pod vládou Střelce...
Nejčtenější články
- Příprava šišek na adventní tvoření: Stačí bílá barva a vánoční dekorace budou působit svátečně
- Jednoduché tvoření z podzimního listí, které bude děti bavit: Roztomilý ježek, strom i jemná víla
- Krásný přírodní věnec z barevného podzimního listí, který zvládne i začátečník
- Překvapte svého domácího mazlíčka. Vyrobte mu nové obydlí
- Zapojte fantazii a proměňte obyčejnou halloweenskou dýni ve veselého netopýra
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.