Intolerance, nesnášenlivost, alergie na potraviny, citlivost na lepek, celiakie… Přibližně pětina populace má problémy s jídlem. Řeší, co jíst, aby jim po jídle nebylo špatně. Je to velmi omezující. Lidé věnují velké množství energie, aby se vyhnuli problematickým složkám a žijí v neustálém stresu, jestli nesní něco nevhodného a neudělá se jim špatně.
Babinet.cz /
Magazín /
Zdraví /
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Další z magazínu
-
Rh faktor v těhotenství: Co se může stát, když si krev nesedne
foto / Freepik Pokud má nastávající maminka negativní Rh faktor a její dítě...
-
Oslabený organizmus, stres i časté nemoci. Jak se stravovat, když vašemu tělu chybí vitaminy
foto / Freepik Dostatečný přísun vitamínů hraje velmi důležitou úlohu při udržování...
-
Proč děti mladší 15 let trpí špatným držením těla, bolestmi zad a skoliózou, vysvětluje fyzioterapeut
fyzioterapeut Mgr. Alfréd Heckel / se svolením Nemocnice AGEL Proč je zdravý pohyb nezbytnou součástí...
-
Znaménka krásy je třeba je hlídat. Ne vždy dělají radost a jsou neškodná
foto / Freepik Velké množství pih, tmavé skvrny nebo vystouplá mateřská znaménka – za...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.