Babinet.cz  /  Recepty  /  Krůtí prsa po piemontsku

Krůtí prsa po piemontsku

25.11.2005 - Redakce Babinet
  • krůtí prsa
  • sůl
  • pepř
  • 150 g másla
  • 50 g uzeného masa
  • 2 vejce
  • strouhanka
  • olej
  • citrón
  • petrželová nať
Bešamel:
  • 2 lžíce mouky
  • 0,1 l mléka
  • 10 g másla
Krůtí prsa vykostíme, opereme, stáhneme kůži, nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na másle. Z mouky, mléka a 10 g másla připravíme hustý bešamel. Do hotového vmícháme nakrájené uzené maso a necháme vychladnout. Vychladlým bešamelem potřeme z obou stran opečené plátky masa, obalíme je v rozšlehaném vejci, strouhance a osmažíme na oleji. Osmažené plátky upravíme na mísu, ozdobíme dílky citrónu nebo petrželovou natí a podáváme.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz