Babinet.cz  /  Recepty  /  Karamelový dušený bůček

Karamelový dušený bůček

29.11.2005 - Redakce Babinet
  • 600 g vepřového bůčku
  • 3 lžíce cukru
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • šálek hovězího vývaru
  • sůl
  • Glutasol
  • 1 hlávkový salát
Do kastrolu dáme cukr a zvolna za stálého míchání zahříváme, až se utvoří karamel zlatohnědé barvy. Vzniklý karamel zalijeme vývarem a dáme vařit. Mezitím nakrájíme pěkný prorostlý bůček na větší kostky, vložíme jej do kastrolu a dusíme pod pokličkou. Když je maso měkké, dochutíme je sójovou omáčkou, cukrem a Glutasolem. Š?áva by se měla skoro vyvařit.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz