Babinet.cz  /  Recepty  /  Dušené maso se zelenými fazolkami

Dušené maso se zelenými fazolkami

3.4.2007 - Redakce Babinet
3/4 kg kozího masa, 1/2 kg hovězího masa, 2 plechovky zelených fazolek, 1 menší cibule nakrájená na kostičky, 1 hovězí bujón, na špičku nože mletý hřebíček, 3 velké lžíce oleje 5 malých brambor, 1 lžíce rajského protlaku, 1 stroužek česneku Kousky masa vložíme jeden den předem do vody, aby se zmírnila slanost masa. Vodu vyměníme 2-3x a poté maso dáme do velkého hrnce společně s nakrájenou cibulí, rajským protlakem a olejem. Vaříme kolem půl hodiny, dle potřeby přidáme vodu a postupně do hrnce přidáme zeleninu, koření, brambory a vaříme do změknutí. Občas mícháme. Podáváme s rýží.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz