- 800 g fenyklu
- 1 střední cibule
- 4 lžíce olivového oleje
- sušený fenykl (jádra)
- koriandrová semínka
- mořská sůl
- černý pepř
- 1 malá konzerva loupaných rajčat
- 1/2 šálku smetany
- 2 snítky kadeřavé petržele
- 3 lžíce citronové šťávy
- 100 g strouhané brynzy
- 4 lžíce strouhanky (nejlépe z celozrnných housek)
Fenyklový nákyp se sýrovou kůrkou
Další recepty
-
Zapečené brambory aneb rychlý a sytý pokrm za pár korun
Máme tady pátek, před námi je víkend, který je tradičně spojen s nějakým tím...
-
Sýrová polévka z Alp: Tradiční švýcarská chuťová lahůdka
Švýcarská sýrová polévka je lahodný pokrm, který vás nejen zahřeje, ale rozhodně...
-
Kuřecí kari s ananasem: Exotická symfonie chutí na talíři
Představte si kulinářský výlet do exotických krajin, aniž byste museli opustit pohodlí domova. Tento recept...
-
Milujete rychlý fast food? Kuřecí stripsy krok za krokem zvládne hravě doma i začátečník
Jak se všeobecně ví, muži dokážou v kuchyni leckdy kouzlit, ne nadarmo je většina šéfkuchařů...
Oblíbené recepty
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)