- 1 střední lilek
- 1 menší červená paprika
- 1 stroužek česneku
- 1 kousek kůry z chemicky neošetřeného citronu
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžička sušeného oregana
- 4 lžíce olivového oleje
- 1 menší salátová okurka
- 3 jarní cibule
- 2 rajčata
- 1 svazek kopru
- 400 g sterilované cizrny (1 konzerva)
- 2-3 lžíce ovocného octa
- sůl
Cirznnový salát s pečenými lilky
Další recepty
-
Vynikající rychlý jablkový dezert pro chvíle všední i sváteční
Tento víkend je slunečný a teplý a tak mnohé z nás počasí doslova výtahlo ven, ať už na...
-
Jednoduchý kedlubnový mozeček s vejci. Rychlá večeře, která zasytí!
Kedlubnový mozeček je jednoduché a rychlé jídlo, které se skvěle hodí k večeři. Jeho...
-
Zapečené brambory aneb rychlý a sytý pokrm za pár korun
Máme tady pátek, před námi je víkend, který je tradičně spojen s nějakým tím...
-
Sýrová polévka z Alp: Tradiční švýcarská chuťová lahůdka
Švýcarská sýrová polévka je lahodný pokrm, který vás nejen zahřeje, ale rozhodně...
Oblíbené recepty
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Zapečené brambory aneb rychlý a sytý pokrm za pár korun
- S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)