Babinet.cz  /  Recepty  /  Succotash - kukuřice po indiánsku

Succotash - kukuřice po indiánsku

18.11.2005 - Redakce Babinet
  • 200 g kukuřičných zrn
  • 100 g vařených fazolí {nejlépe malé černé nebo fialové - barevné to láká oko}
  • sůl
  • pepř
  • rostlinný olej
Kukuřici a fazole podlejeme s malinkatým množstvím vody, osolíme, opepříme, přidáme rostlinný olej a jen krátce podusíme pod poklickou, aby bylo jen minimální množství šťávy v pokrmu. Ti, co rádi pálivé můžou nakonec přidat jednu červenou nadrobno nasekanou feferonku. Chutná to výborně s česnekovou topinkou a k tomu jedno pivko z třetího schodu ze sklepa.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz