Pro milovníky těstovin je nyní na trhu novinka, která pohodlným a chutným způsobem obohatí váš jídelníček o chybějící luštěniny ve vaší stravě. Vybrat si můžete hned ze tří možných variant: Fusilli z cizrny a kukuřice, Penne z červené čočky a mrkve nebo Rigatoni z hrachu a cukety. Jejich příprava vám nezaber více než pár minut a jsou přirozeně bez lepku. Légumio od Bonduelle je snadná cesta pro váš lepší a zdravější jídelníček.
K přípravě budeme potřebovat:
- Bonduelle Légumio Penne z červené čočky
- Bonduelle Légumio omáčku s lilkem, tymiánem a rajčaty
- pečené papriky
- česnek
- olivový olej
- čerstvou bazalku
Postup:
Na olivovém oleji necháme rozvonět stroužky česneku, potom vyjmeme. Zvlášť již máme připravené, na kousky nakrájemé pečené papriky různých barev, které dáme na pánev, kam potom přidáme i omáčku Légumio. Dle návodu uvaříme Penne z červené čočky. Vše smícháme a posypeme čerstvou bazalkou
Bonduelle Légumio: Zelenina v omáčce
Ochutnejte nové omáčky Légumio od Bonduelle a užijte si velké a šťavnaté kousky zeleniny ve třech různých omáčkách. Zachutnat vám může klasická červená omáčka s lilkem, tymiánem a rajčaty nebo netradiční žlutá omáčka ze žluté cukety, mrkve a smetany s trochou estragonu nebo rajčatová omáčka s cuketou, paprikou a olivami.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.