Nabízíme návod, jak strávit příjemné odpoledne, zablbnout si, odreagovat se a zapomenout na chvíli na starosti. Řeč je o antistresových...
Zpět na článekAntistresové omalovánky
Další články tvůrčí dílny
-
Kreslete a malujte krásné tváře
Tuto kresbu jsem vytvořila jako ukázku v rámci jednoho workshopu. Jak vidíte, tahy tužkou jsou uvolněné a nedokonalé. Myslím, že to dílu...
-
Tvoříme výrazné stínové plochy
Malujete rádi? Pak víte, že je dobré začít skicou. A umět dobře skicovat je potřeba se naučit jako cokoli jiného. Abychom se to naučili a...
-
Malba negativního prostoru: Červená lodička
Pojem „negativní prostor“ v malířství označuje plochu obklopující nějaký předmět (často o ní mluvíme také jako o pozadí). Při malbě akrylem je...
-
Ksichtíková vajíčka - inspirace
Veselé či zamračené, šťastné i naštvané, smutné či zamyšlené, hravé či pokoutné - to, a mnohem více, jsou výrazy obličeje. A jelikož se blíží...
Nejlepší nápady
- Podzimní dekorace s dýněmi. Vše, co k výrobě potřebujete, najdete v přírodě
- Dekorace z borových šišek a světelného LED řetězu zaženou mlhy a tmu
- Pletení a háčkování: Horká čokoláda s marshmallow rychle nevychladne díky vašemu originálnímu termohrnku
- Dušičková výzdoba. Vyrobte si křížek na hrob ze suché vazby z travin
- Jednoduché tvoření z podzimního listí, které bude děti bavit: Roztomilý ježek, strom i jemná víla
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Přeji hezký den, nedávno jsem otevřela první český obchůdek specializovaný na omalovánky pro dospělé dovážené ze zahraničí. Skladem máme spoustu krásných kousků různých motivů - od rostlinných přes zvířecí k abstraktním a dalším. Pokud v nabídce nenajdete nic, co by s Vám líbilo, ráda objednám ze zahraničí knihy, dle Vašich představ. Budu se těšit na návštěvu:) www.krajinaomalovanek.cz
Já našla slevu na Martinus - ti také nabízí antistresové omalévánky a můžete je tak mít o 100,- levněji http://kuponik.cz/t/antistresove-omalovanky-sleva/
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.