Že se dá kachna, slavnostní to jídlo, připravit téměř bez práce? No jistě, že dá. A zvládne to úplně každý. Nejsložitější na celém receptu je...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
Česká národní /
Šťavnatá a křupavá, pomalu pečená a chuťově dokonalá?... /
Vaše názory
Šťavnatá a křupavá, pomalu pečená a chuťově dokonalá? Kachna na medu
Další recepty
-
Kynuté svatomartinské rohlíčky plněné mrkvovou nádivkou
V dnešním receptu se ponoříme do naší krásné historie a připomene si jeden z receptů...
-
Pečená svatomartinská husa jako od babičky aneb tipy a triky generacemi prověřené
Před námi je období plné podzimních slavností a oslav, které neodmyslitelně patří k...
-
Klasická staročeská husa s nádechem zázvoru na svatého Martina
Každý rok s blížícím se svátkem svatého Martina vzpomínáme na tradice a chutě,...
-
Klasická sekaná s bohatou omáčkou ze zeleniny a smetany
Nejprve si společně zavzpomínejme na chuť a zejména vůni tradiční domácí sekané připravované...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.