Že se dá kachna, slavnostní to jídlo, připravit téměř bez práce? No jistě, že dá. A zvládne to úplně každý. Nejsložitější na celém receptu je...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
Česká národní /
Šťavnatá a křupavá, pomalu pečená a chuťově dokonalá?... /
Vaše názory
Šťavnatá a křupavá, pomalu pečená a chuťově dokonalá? Kachna na medu
Další recepty
-
Vraťme se ke kořenům a připravme si lahodné míšence k pečenému masu a zelí
Míšence jsou staročeskou lahůdkou, která si získala srdce mnoha generací. Tento jednoduchý a...
-
Tradiční škubánky se strouhankou aneb česká sytá klasika našich babiček
Škubánky jsou tradiční český pokrm, který si pamatuje mnoho z nás z dob dětství, kdy...
-
Kynuté svatomartinské rohlíčky plněné mrkvovou nádivkou
V dnešním receptu se ponoříme do naší krásné historie a připomene si jeden z receptů...
-
Pečená svatomartinská husa jako od babičky aneb tipy a triky generacemi prověřené
Před námi je období plné podzimních slavností a oslav, které neodmyslitelně patří k...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.