Podmáslí propůjčuje těmto vdolkům nejen jemnou příchuť, ale také jim dodá rozplývavou, měkkou strukturu. Zadělat těsto a upéct vdolky by od ...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
Upečme si... /
Za 20 minut hotovo? Jednoduché nekynuté vdolky z podmáslí... /
Vaše názory
Za 20 minut hotovo? Jednoduché nekynuté vdolky z podmáslí
Další recepty
-
Vánoční anýzky, které nás zavedou zpět do časů, kdy se celý dům naplnil sladkou vůní
Vánoce jsou časem rodinných tradic, radosti a vůní, které prostoupí celý domov. Mezi tyto vůně pak...
-
Vůně jablek a skořice aneb upečte si koláč Anka
Máte rádi sladkou vůni skořice a jablek? Přesně takovou vůni totiž do vašich domovů přinese tento starodávný...
-
Objevte kouzlo tradičních Spekulatius sušenek s jejich nezaměnitelným kořením a krásnými reliéfy
Spekulatius, křehké máslové sušenky s bohatou historií, pocházejí z Belgie a jsou...
-
Rychlý koláč s čokoládou Margot, který vám zpříjemní každé odpoledne
Pokud hledáte jednoduchý a rychlý dezert, který potěší všechny mlsné jazýčky a...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Z těsta vyválejte či vytvarujte asi 4 cm vysoký obdélník. To myslíte vážně. Nemá tam být 4 mm?? Proč si pisatel nedá pozor na to, co píše?
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.