Podmáslí propůjčuje těmto vdolkům nejen jemnou příchuť, ale také jim dodá rozplývavou, měkkou strukturu. Zadělat těsto a upéct vdolky by od ...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
Upečme si... /
Za 20 minut hotovo? Jednoduché nekynuté vdolky z podmáslí... /
Vaše názory
Za 20 minut hotovo? Jednoduché nekynuté vdolky z podmáslí
Další recepty
-
Nejlepší domácí housky - recept na křupavé a vláčné houstičky
Vůně čerstvě upečených housek, která se line z kuchyně, zaručeně dokáže zvednou náladu každému i v těchto...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Odlehčená večeře v podobě cukeťáku
Pokud máte chuť na změnu a nevíte si rady s letními přebytky cukety, máme pro vás dobrou zprávu!...
-
Zdravé jablkové-mrkvové muffiny bez curku
Máte rádi muffiny? Ty malé sladké bochánky, jemné a vláčné, které jdou...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Z těsta vyválejte či vytvarujte asi 4 cm vysoký obdélník. To myslíte vážně. Nemá tam být 4 mm?? Proč si pisatel nedá pozor na to, co píše?
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.