Zvěřina je výživná, lehce stravitelná, má charakteristickou vůni a chuť. Toto maso také obsahuje minimum...
Zpět na článekDomácí srnční ragú a tipy a triky na závěr
Další recepty
-
Kuřecí stehna z jednoho pekáče aneb jak si užít víkendový oběd bez dlouhého vaření a spousty špinavého nádobí
Před námi je první víkend tohoto roku a s ním nastává obvyklá otázka, co připravit...
-
Perfektní večeře do hodiny: Vepřové kotlety se sýrovou omáčkou
V dnešním uspěchaném světě je důležité mít po ruce recepty, které jsou nejen chutné, ale...
-
Gurmánské plněné kuře s bohatou nádivkou
Tento dnešní recept na plněné kuře je jako cesta do babiččiny kuchyně, kde se láska k vaření...
-
Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
Tento jednoduchý recept je už možná známý mnoha z vás. Nicméně pro některé může být...
Oblíbené recepty
- Rybí polévka je téměř nezbytností české štědrovečerní večeře! Jak si jí připravit?
- Domácí jablečný závin na neděli aneb vůně, která zaplní vaší kuchyň
- Perfektní večeře do hodiny: Vepřové kotlety se sýrovou omáčkou
- Perníčky jako symbol tradičních Vánoc a rodinných tradic
- Křehké linecké cukroví je tradice, která nesmí na svátečním stole chybět
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.