Vepřové maso je křehčí než maso hovězí, na druhou stranu je ale zase hůře stravitelné. Velmi oblíbená bývá prorostlá krkovička, ze které si...
Zpět na článekVepřový závitek se zelím
Další recepty
-
Pórek a mleté maso aneb kombinace, která vás nadchne svou jednoduchostí i chutí
Pórek, často opomíjený ve srovnání se svými příbuznými, jako je cibule a česnek, je...
-
Vepřové kotlety po milánsku: Italská klasika na vašem stole
Vepřové kotlety po milánsku jsou skvělým způsobem, jak přinést do vaší kuchyně trochu italské...
-
Kuře na másle s rajčaty a paprikami
Kuře je oblíbená součást jídelníčku většiny rodin. Klasiku v podobě pečeného kuřete...
-
Šťavnatá kachna s pálivým nádechem
V dnešním receptu se přeneseme do světa plného vůní a chutí. Recept na klasickou pečenou kachnu asi...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.