Správný recept tohoto pokrmu je svíčková na smetaně , kdy jde o typický recept české kuchyně. Jedná se o hovězí pečeni ze svíčkové, která je...
Zpět na článekKlasická svíčková podle Dalibora Navrátila
Další recepty
-
Vraťme se ke kořenům a připravme si lahodné míšence k pečenému masu a zelí
Míšence jsou staročeskou lahůdkou, která si získala srdce mnoha generací. Tento jednoduchý a...
-
Tradiční škubánky se strouhankou aneb česká sytá klasika našich babiček
Škubánky jsou tradiční český pokrm, který si pamatuje mnoho z nás z dob dětství, kdy...
-
Kynuté svatomartinské rohlíčky plněné mrkvovou nádivkou
V dnešním receptu se ponoříme do naší krásné historie a připomene si jeden z receptů...
-
Pečená svatomartinská husa jako od babičky aneb tipy a triky generacemi prověřené
Před námi je období plné podzimních slavností a oslav, které neodmyslitelně patří k...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
200 ml octa a 3,5 citronu jsou nesmysl, autorka to spatne opsala z knizky nebo odkud to ma. Svickova bude velmi horka od duzniny, ( i kdyz ji peclive oloupete, citron ma duzninu i uvnitr) a kysela i kdyz budete ocet vyvarovat 10 minut. Nepozivatelne kyselohorke, max 2 lzice octa a stavu z pulky citronu!!! Musel jsem pridat mraky cukru a naredit mlekem aby se vubec dala jist! Varil jsem podle dalibora svickovou uz pred delsi dobou a byla super, jenze jsem recept stratil. .
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.