Tento recept uveřejnil ve své nejslavnější Velké kuchařce také Vilém Vrabec (rok 1970). Jak z tohoto vyplývá, už v minulém století patřila tato...
Zpět na článekItalská polévka PAVESA
Další recepty
-
Aromatická zázvorová omáčka pro pečené maso, tofu i zeleninu
V předchozím článku na obalované tofu jsme zmínili zázvorovou omáčku. A právě tu je tedy...
-
Lahodná krémová polévka z celeru pro chladné dny
Víte, jak si připravit ze zdánlivě obyčejných surovin delikatesu? Jednoduše, dotáhněte chuť syté...
-
Lahodná houbová omáčka plná chutí podzimu
Podzim je časem, kdy se příroda převléká do teplých barev a lesy se plní nadšenými houbaři....
-
Objevte autentické chutě Vietnamu s hanojskou polévkou Pho
Hanojská polévka, známá také jako Pho Hanoi, je skutečným klenotem vietnamské kuchyně. Tento...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.