Jidáše jsou sladké velikonoční pečivo z kynutého těsta slazeného medem. Dle lidových tradic by se měly upéct i sníst na Zelený čtvrtek....
Zpět na článek
Oblíbené recepty
- Zachraňte své banány: Lahodný banánový chlebíček s tipy na perfektní výsledek
- Česneková magie v hrnci aneb hřejivá polévka pro první jarní dny
- Snadný barevný kuřecí steak je perfektní i pro začátečníky v kuchyni
- Jarní harmonie na talíři aneb quiche plný svěžesti a pokaždé jiný
- Jak proměnit obyčejné brambory v lahodný pokrm? Vyzkoušejte křupavé bramborové omelety!
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.