Začíná sezóna oblíbené zeleniny, kterou jsou rajčata. Mají výraznou chuť a krásnou barvu. Já osobně bych je mohla jíst v jakémkoliv množství a...
Zpět na článekPolévka z čerstvých rajčat
Další recepty
-
Objevte sílu cizrny: Nutriční královna na vašem talíři
Cizrna, luštěnina s jemnou oříškovou chutí, si v posledních letech získala srdce mnoha gurmánů...
-
Česneková magie v hrnci aneb hřejivá polévka pro první jarní dny
Při přechodu z chladné zimy na jarní období je důležité dopřát našemu tělu nejen dostatek...
-
Období půstu je spojeno s jarní očistou těla. Luštěniny jsou skvělou volbou!
Postní období před Velikonocemi, známé také jako "půst", je časem očisty těla i mysli. Po celé...
-
Kuřecí vývar - léčivý elixír proti chřipce
Když nás postihne chřipka, většinou hledáme úlevu ve formě teplého nápoje nebo polévky....
Oblíbené recepty
- Valentýnské osvěžení aneb jahodový cheesecake pro vaši lásku
- Zdravé bezlepkové pohankové palačinky s tipy na úpravy ve sladké i slané verzi
- Aromatické čočkové pyré s pita chlebem
- Jak proměnit obyčejné brambory v lahodný pokrm? Vyzkoušejte křupavé bramborové omelety!
- Z lásky pečený: Jednoduchý kefírový moučník na den svatého Valentýna
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.