1 jehněčí kýta, cca 1,6 kg (Jatka Rudolec) 50 g másla 2 lžíce jemně nasekaného čerstvého rozmarýnu 1,5 lžičky soli ...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
/
Jehněčí kýta s vinnou omáčkou a špenátovými nočky (recept z... /
Vaše názory
Jehněčí kýta s vinnou omáčkou a špenátovými nočky (recept z Gruntu)
Další recepty
Oblíbené recepty
- Odhalte tajemství celeru, skrytého pokladu v kuchyni a tradiční medicíně, a připravte si z něj krémovou polévku
- Imunitní zázrak pro zimní dny aneb připravte si bramborový nákyp s kysaným zelím
- Nepřekonatelně voňavá polévka z pečeného česneku, která vás zahřeje
- Jemné špagety s červenou řepou a sýrem v křenové omáčce
- Rychlá a zdravá večeře: Quinoa se zeleninou a citronovou zálivkou
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.