Dnešní recept bude kedlubnové zelí, jak ho vaří čarodějka Hanka. Říkáte si, kdo je to to ta čarodějka Hanka? Je to správná ženská se srdcem na...
Zpět na článekČarodějčino kedlubnové zelí
Další recepty
-
Od Tučného čtvrtka k postnímu ránu aneb tradiční oslavy masopustu a hromada koblih k tomu
Dnes slavíme Tučný čtvrtek, známý také jako Tučňák, což znamená začátek...
-
Objevte tajemství lahodného vepřového na pivě
Češi milují pivo, což je důvod, proč tento "tekutý chléb," jak se mu často říká, přinést i do...
-
Neodolatelné moravské koláče s nádivkou a křupavou drobenkou krok za krokem
Moravské koláče jsou neodmyslitelnou součástí masopustu a všech rodinných slavností. Tyto...
-
Víte, které chipsy jsou nejlepší? Jsou to dokřupava vysmažené škvarky
Kdo by odolal vůni čerstvých škvarků a domácího sádla? Tato tradiční česká pochoutka se skvěle...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.