Dnešní recept bude kedlubnové zelí, jak ho vaří čarodějka Hanka. Říkáte si, kdo je to to ta čarodějka Hanka? Je to správná ženská se srdcem na...
Zpět na článekČarodějčino kedlubnové zelí
Další recepty
-
Vraťme se ke kořenům a připravme si lahodné míšence k pečenému masu a zelí
Míšence jsou staročeskou lahůdkou, která si získala srdce mnoha generací. Tento jednoduchý a...
-
Tradiční škubánky se strouhankou aneb česká sytá klasika našich babiček
Škubánky jsou tradiční český pokrm, který si pamatuje mnoho z nás z dob dětství, kdy...
-
Kynuté svatomartinské rohlíčky plněné mrkvovou nádivkou
V dnešním receptu se ponoříme do naší krásné historie a připomene si jeden z receptů...
-
Pečená svatomartinská husa jako od babičky aneb tipy a triky generacemi prověřené
Před námi je období plné podzimních slavností a oslav, které neodmyslitelně patří k...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.