1 1/2 hrnku polohrubé mouky špetka soli 1 vejce 1 lžička octa 1 lžička oleje vlažná voda ...
Zpět na článekTažený závin s jablky a hrozny
Další recepty
-
Voňavé medvědí tlapky: Vánoční klasika v tradiční i bílé verzi
V minulých článcích jsme si představili tradiční staré vánoční recepty v podobě anýzků...
-
Tradiční zázvorky našich babiček. Vánoční klasika, kterou začíná pečení
Zázvorky, tradiční cukroví našich babiček, stejně tak jako anýzky , které jsme si představili...
-
Vánoční anýzky, které nás zavedou zpět do časů, kdy se celý dům naplnil sladkou vůní
Vánoce jsou časem rodinných tradic, radosti a vůní, které prostoupí celý domov. Mezi tyto vůně pak...
-
Vůně jablek a skořice aneb upečte si koláč Anka
Máte rádi sladkou vůni skořice a jablek? Přesně takovou vůni totiž do vašich domovů přinese tento starodávný...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.