Kdo jednou tyto špekáčky ochutná, dá nám za pravdu, že už pak s nimi nelze přestat. Jejich chuť nadchne, ovlivnit jí navíc lze pokaždé i tím, jaký druh piva zvolíme a to, že je jejich příprava navíc nesmírně jednoduchá a extra rychlá, je posunuje ještě výše. Vyzkoušejte a nebudete litovat! Klasika, která patří nejen k letním dnům.
(fotografie: Pixabay)
Potřebujeme:
- 10 špekáčků
- 2 cibule
- 2 feferonky
- kečup
- 1 černé pivo
Špekáčky rozkrojíme, do řezu dáme kolečka cibule a kousek feferonky. Vyskládáme do pekáče, zalijeme kečupem a černým pivem (téměř celým). Pečeme 20-30 minut dle potřeby, až je omáčka hustší.
Podáváme s brambory, případně s chlebem.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.