Babinet.cz  /  Recepty  /  Bezmasá jídla  /  Penne z červené čočky s pečenými paprikami a omáčkou z lilku

Penne z červené čočky s pečenými paprikami a omáčkou z lilku

15.11.2019 - redakce Babinet.cz

Pro milovníky těstovin je nyní na trhu novinka, která pohodlným a chutným způsobem obohatí váš jídelníček o chybějící luštěniny ve vaší stravě. Vybrat si můžete hned ze tří možných variant: Fusilli z cizrny a kukuřice, Penne z červené čočky a mrkve nebo Rigatoni z hrachu a cukety. Jejich příprava vám nezaber více než pár minut a jsou přirozeně bez lepku. Légumio od Bonduelle je snadná cesta pro váš lepší a zdravější jídelníček.

K přípravě budeme potřebovat:

  • Bonduelle Légumio Penne z červené čočky
  • Bonduelle Légumio omáčku s lilkem, tymiánem a rajčaty
  • pečené papriky
  • česnek
  • olivový olej
  • čerstvou bazalku

Postup:

Na olivovém oleji necháme rozvonět stroužky česneku, potom vyjmeme. Zvlášť již máme připravené, na kousky nakrájemé pečené papriky různých barev, které dáme na pánev, kam potom přidáme i omáčku Légumio. Dle návodu uvaříme Penne z červené čočky. Vše smícháme a posypeme čerstvou bazalkou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonduelle Légumio: Zelenina v omáčce

Ochutnejte nové omáčky Légumio od Bonduelle a užijte si velké a šťavnaté kousky zeleniny ve třech různých omáčkách. Zachutnat vám může klasická červená omáčka s lilkem, tymiánem a rajčaty nebo netradiční žlutá omáčka ze žluté cukety, mrkve a smetany s trochou estragonu nebo rajčatová omáčka s cuketou, paprikou a olivami.

 

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz