Dnes si vyzkoušíme cizokrajný recept, kdy horčice spolu s medem a následnou sladkou paprikou dodá kuřeti jistou nečekanou chuť ...
Kuře na medu po francouzsku
Potřebujeme :
- 4 kuřecí čtvrtky
- sůl
- 1 citrón
- 1/2 šálku francouzské (a nebo jiné oblíbené) hořčice
- 1/2 šálku medu
- sladká mletá paprika dle chuti
Kuřecí čtvrtky řádně omyjeme a vložíme do pekáče. Osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a řádně potřeme směsí hořčice a medu. Nakonec to celé poprášíme mletou sladkou paprikou. V troubě upečeme do měkka. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
(zdroj - Bylinky pro děti a maminky od Magdalény Staňkové-Kröhnové)
(ilustrační fotografie)
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.