Dnešním receptem bude zelný salát, který připravila Michaela Šupáková z blogu "Cooking with Šůša".
Suroviny:
- 1 malá hlávka bílého zelí
- 2 jablka
- 120 g bílého řeckého jogurtu
- 3-4 stonky celeru
- hroznové víno (nejlépe červené)
- 1 PL jablečného balzamikového octa
- citronová šťáva
- čerstvý petržel
- sůl
Zelí nastrouháme na tenké nudličky a nasypeme je do větší misky. Přidejte na kostičky nakrájené jablka i se slupkou a nadrobno nakrájený celer. Do zelí vmíchejte také bílý jogurt, balzamikový ocet a citrónovou šťávu. Salát ochuťte solí a před podáváním posypte nasekanou petrželkou a hroznovým vínem.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.