Sladká chuť kam se podíváte. Po Vánocích jsme jí asi plní. Naštěstí se blíží Silvestr, a ten je zase trošku o jiných chutích, i když mnozí z nás nevynechají ani to cukroví. Co takhle pořádnou ďábelskou topinku?
Potřebujeme :
- 4 krajíce chleba
- 4 krůtí (kuřecí) prsa
- pepř
- sůl
- česnek
- kečup, tatarka, chilli koření
Na rozpálené pánvi si nejprve uděláme z krajíců chleba topinky, které poté osolíme a řádně počesnekujeme.
Naklepeme krůtí (či kuřecí) prsní řízky, osolíme a popepříme z obou stran. Opečeme na rozpáleném oleji.
Mezitím si připravíme omáčku - smícháme v poměru 1:1 kečup s tatarkou a dle chuti přidáme chilli koření (jedná se přece o ďábelské topinky, ostré to být musí).
Hotové plátky masa položíme na topinku a zalijeme připravenou omáčkou.
Dle chuti můžeme ozdobit i zeleninou či strouhaným sýrem.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.