Kuřecí maso je velice oblíbené pro svou rychlou přípravu. Dnes si kuře připravíme na bylince zvané tymián, kdy doplňovat pokrm bude výborná brokolice.
Potřebujeme :
- 4 porce kuřecích prsíček
- 1/4 másla
- 1 střední brokolice
- sůl
- pepř
- 2 lžíce najemno nasekaného čerstvého tymiánu
Porce kuřete osolíme, opepříme a zlehka naklepeme. Pak je promícháme s najemno nasekaným čerstvým tymiánem a necháme v chladu uležet.
Na pánvi rozehřejeme máslo, na kterém porce osmažíme.
Brokolici osolíme a podusíme na másle.
Smažená kuřecí prsíčka s brokolicí podáváme s vařenou rýží a zdobíme čerstvou zeleninou.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.